Rólunk

Társaságunk a finn Ikapapír, majd később Pyroll cégcsoport magyarországi leányvállalataként kezdte meg működését Magyarországon. Időközben a vállalat a finn „know-how” és az anyavállalati háttértámogatás megtartása mellett 100 százalékban magyar tulajdonba került. A két üzleti kultúra összevonásának elsődleges célja, hogy a több mint 40 éves finn papíripari tapasztalatunkat a magyarországi piaci igényekhez igazított követelményrendszerre építve olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek partnereink számára hosszútávon is kiszámítható, hatékony és rugalmas üzleti kapcsolatokat garantálnak.

Vállalkozásunk fő profilja jelenleg a flexo nyomtatás és az ívre vágás valamint az ezekhez kapcsolódó logisztikai szolgáltatások nyújtása és szervezése (tárolás, szállítás). Terveink szerint a változó piaci elvárásokhoz illeszkedően a jövőben új termelési elemekkel és komplexebb szolgáltatási háttérrel kívánjuk meglevő és új ügyfeleink igényeit kielégíteni, elégedettségüket elnyerni.

Cégkultúránkra és filozófiánkra általánosan jellemző, hogy minden esetben többre és jobbra törekszünk annál, mint amit ügyfeleink elvárnak tőlünk. Gépparkunkat ennek megfelelően folyamatosan fejlesztjük, új eszközökkel és a minőséget javító kiegészítő elemekkel bővítjük. Anélkül, hogy ezt ügyfeleink külön kérnék tőlünk.

Nem csak tudjuk, de hisszük is, hogy a minőségben nincsenek kompromisszumok. Ezért gépeink karbantartását rendszeresen, legtöbbször az előírtnál gyakrabban végezzük el és kizárólag a legjobb alapanyagokkal dolgozunk.

Termelési folyamatainkat tudatosan és átgondoltan alakítjuk, hatékonyságunk javítása érdekében pedig folyamatosan fejlesztjük azokat. Ha ennek ellenére mégis hibázunk, azt elismerjük, azonnal javítjuk és mindent megteszünk annak érdekében, hogy az még egyszer ne fordulhasson elő.

Munkahelyünkön igyekszünk olyan környezetet kialakítani, amely a termelési folyamatainkban a biztonságot, körülményeinkben pedig az ideális munkavégzést és a jó közérzetet segíti.

Büszkék vagyunk arra, hogy mi így dolgozunk...                                                                                                         Lászlófalvi Márta
                                                                                                         ügyvezető

Elérhetőségeink

Flexo-Roll Kft.

image1


Telefon: +36 24 542 330


Email: info(kukac)flexoroll.hu


Cím: 2313 Szigetszentmiklós, ÁTI-SZIGET Ipari Park 12001/92.